Den kinesiske søkegiganten er i ferd med å lansere en ChatGPT-lignende bot

Den kinesiske internettsøkegiganten vil lansere en kunstig intelligens (AI) chatbot kalt ERNIE Bot etter å ha fullført intern testing i mars, sa selskapet.

Chatboten er for øyeblikket i sluttfasen av forberedelsen. Når den er operativ, vil den fungere på samme måte som ChatGPT, som kan generere menneskelig tekst basert på input.

Tilbake i september 2022 bemerket administrerende direktør i det kinesiske selskapet Robin Li skiftet i utviklingen av AI både på det teknologiske nivået og innen forretningsapplikasjoner. Selskapet avslørte at det har all nødvendig teknologi knyttet til ChatGPT-prosjektet med en full stack i AI-rammeverket, inkludert brikker, rammeverk for dyp læring og søkeapplikasjoner.

Full stack er et begrep som representerer begge sider av et programvareutviklingsprosjekt. Hver applikasjon og nettside består av to hoveddeler – klient og server.

Skaperne av nettsøkegiganten Kina har gjort mange års innsats for å utvikle kunstig intelligens. I mars 2019 foreslo selskapet ERNIE-rammeverket, som inkluderer dyp læringsbasert kunnskap og kontinuerlig læringsevne. Xinhua , en partner i TV BRICS-nettverket, skriver om dette .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here